Συλλογή υπογραφών υπέρ αγώνος Ι.

Η θέση σας που επικοινωνεί στην ελληνική γλώσσα.
Post Reply
User avatar
尼古拉前执事
Archon
Posts: 5118
Joined: Thu 24 October 2002 7:01 pm
Faith: Eastern Orthodox
Jurisdiction: Non-Phylitist
Location: Euless, TX, United States of America
Contact:

Συλλογή υπογραφών υπέρ αγώνος Ι.

Post by 尼古拉前执事 »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

Προς άπαντα τον κλήρον και τον λαόν, της καθ’ ημάς Εκκλησίας

Αγαπητά τέκνα της του Χριστού Εκκλησίας,

Άπαντες έχομεν γνώσιν των όσων ατόπων συμβαίνουν εν Αγίω Όρει κατά των ζηλωτών πατέρων και ιδιαιτέρως κατά των Μοναχών της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου. Είναι καθήκον ιερόν πάντων ημών να εκδηλώσωμεν με κάθε τρόπον την συμπαράστασίν μας εις την χειμαζομένην αδελφοτητα. Η Ιερά ημών Σύνοδος έκρινε χρήσιμον την συλλογήν υπογραφών συμπαραστάσεως εις τον δίκαιον αγώνα της Ιεράς Μονής.

Συναποστέλλονται εις εκάστην Ενορίαν, Μονήν και Σωματείον σχετικά εντυπα εις τα οποία καλούνται πάντες οι πιστοί να υπογράψουν και τα οποία θα αποστέλλονται εις τα γραφείας της Ιεράς Συνόδου. Τα έντυπα ταύτα δύνανται να φωτοτυπηθούν εις αριθμό αναλογον των πιστών οι οποίοι θα υπογράφουν. Όσοι ευσεβείς επιθυμούν δύνανται να λάβουν κατ' οίκον τοιαύτα έντυπα προς συλλογήν υπογραφών από τον κύκλον των συγγενών, φίλων και γνωστών των, οι οποίοι επιθυμούν να συμπαραταχθούν εις τον δίκαιον αγώνα υπέρ της θρησκευτικής ελευθερίας και κατά του αδίκου διωγμού της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου.

Το έντυπον δύναται να το εύρη και εκτυπώση όποιος επιθυμεί και εκ της ιστοσελίδος της Εκκλησίας μας. Άπαντες καλούνται να υπογράψουν (μόνον άπαξ) εις τα έντυπα ταύτα και να συμπληρώσουν και τον αριθμόν ταυτότητός των ώστε να αποδεικύεται ότι πρόκειται δι' υπογραφάς υπαρκτών ατόμων.

Ο Γραμματεύς της Ιεράς Συνόδου
† Ο Μαραθώνος Φώτιος

Το έντυπο συλλογής υπογραφών μπορείτε να το "κατεβάσετε" στον υπολογιστή σας πατώντας
ΕΔΩ

[για την αποθήκευση του στον υπολογιστή σας πατήστε με το δεξιό πλήκτρο του ποντικιού και επιλέξτε "αποθήκευση προορισμού ως..."].

Post Reply